Умови надання інформаційних послуг

Зміст

Договір оферта на надання прав доступу до інформаційних матеріалів сайта Fundamental

ТЕРМІНИ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

Сторони договору – Власник Сайту та Користувач.

Користувач – дієздатна фізична особа.

Власник сайту – Фізична особа підприємець Балашкевич Юрій Миколайович

Сайт - https://fundamental.com.ua

1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ

1.Відповідно до цього Договору Індивідуальний підприємець Балашкевич Юрій Миколайович (далі «Власник сайту») зобов'язується надати Користувачеві право доступу до інформаційних матеріалів сайту https://fundamental.com.ua/ («Fundamental») (далі – «Сайт») на умовах, зазначених у п. 5.1 цього Договору. Користувач зобов'язується оплатити доступ до інформаційних матеріалів та використовувати Сайт відповідно до цього Договору.

1.1. Обсяг інформаційних матеріалів, що надаються Користувачеві, встановлюється в рамках обраного Користувачем тарифу, розміщеного на веб-сторінці Сайту за адресою https://fundamental.com.ua/premium в якому визначається перелік інформаційних матеріалів (розділів), а також період часу протягом якого інформаційні матеріали можуть бути доступні Користувачеві. Доступ до інформаційних матеріалів надається після 100% оплати доступу відповідно до обраного тарифу.

2. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Користувач зобов'язується:

2.1.1. Здійснити оплату у порядку, розмірі та строки, передбачені Договором та відповідним тарифом.

2.1.2. Не передавати права доступу до інформаційних матеріалів третім особам та не використовувати їх іншим чином, здатним призвести до заподіяння шкоди інтересам Власника сайту.

2.1.3. Зберігати потай і не розкривати третім особам інформацію про свій обліковий запис, що дає доступ до особистого кабінету Користувача. Якщо така інформація з тих чи інших причин стане відомою третім особам, Користувач зобов'язується негайно змінити його.

2.1.4. Не вдаватися до будь-яких дій, які можуть призвести до перебоїв функціонування Сайту, у тому числі дій, пов'язаних з підвищеним навантаженням на Сайт.

2.1.5. Не використовувати жодних приладів чи програм ЕОМ для втручання чи спроби втручання у процес нормального функціонування Сайту.

2.1.6. Не розповсюджувати інформаційні матеріали, що містяться на Сайті третім особам.

2.2. Власник сайту зобов'язується:

2.2.1. Надати Користувачеві доступ до інформаційних матеріалів Сайту після виконання Користувачем обов'язків щодо оплати.

2.2.2. Використовувати всі особисті дані та іншу конфіденційну інформацію про Користувача тільки для виконання своїх зобов'язань за Договором, не передавати і не показувати третім особам документацію та інформацію про Користувача.

2.2.3. Вжити необхідних заходів для захисту відомих Власнику сайту персональних даних Користувача.

2.2.4. Забезпечувати технічну підтримку Сайту.

2.3. Користувач має право:

2.3.1. Після отримання доступу до інформаційних матеріалів використовувати їх у порядку, встановленому в Договорі.

2.3.2. Вимагати від Власника сайту належного виконання Договору.

2.3.3. Звертатись до Власника сайту з усіх питань, пов'язаних із виконанням Договору.

2.4. Власник сайту має право:

2.4.1. Вносити, редагувати чи видаляти з Сайту будь-яку інформацію.

2.4.2. За необхідності зупиняти роботу Сайту для проведення профілактичних робіт.

2.4.3. Будь-коли в односторонньому порядку вносити доповнення та зміни до умов Договору. Користування Сайтом після набрання чинності доповненнями та (або) змінами Договору означає згоду Користувача з усіма доповненнями та (або) змінами.

2.4.4. отримувати від Користувача будь-яку інформацію, необхідну для виконання своїх зобов'язань за Договором. У разі ненадання або неповного або неправильного подання Користувачем інформації, Власник сайту має право призупинити або анулювати доступ Користувача до інформаційних матеріалів.

2.4.5. Зупинити або анулювати доступ Користувача до матеріалів Сайту, якщо Власник сайту буде обґрунтовано вважати, що Користувач веде неправомірну діяльність та (або) порушує умови цього Договору. У разі анулювання доступу оплата не повертається.

3. ПОРЯДОК НАДАННЯ ПРАВА ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЙНИХ МАТЕРІАЛІВ

3.1. Надання права доступу до інформаційних матеріалів Сайту здійснюється за умови обов'язкової реєстрації Користувача на Сайті, а після реєстрації – за умови введення Користувачем ідентифікаційних даних, до яких належать логін та пароль.

3.2. Користувач обирає та оформлює тариф через персональну сторінку Користувача (Особистий кабінет) на Сайті, доступ до якої надається після реєстрації Користувачеві особистого кабінету на Сайті.

3.3. Врахування часу дії, підключеного Користувачеві тарифу, а також облік їх вартості, веде операційна система Сайту в особистому кабінеті Користувача. Цим Користувач підтверджує та дає свою згоду на те, що статистичні дані операційної системи Сайту є достатніми та достовірними для підтвердження факту надання права доступу до інформаційних матеріалів Сайту.

3.4. Продовження доступу до інформаційних матеріалів Сайту здійснюється через особистий кабінет Користувача шляхом здійснення дій, спрямованих на придбання (продовження) тарифу.

4. ПРАВА НА РЕЗУЛЬТАТИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

4.1. Всі виняткові права на об'єкти інтелектуальної власності, доступні на Сайті, в тому числі засоби індивідуалізації, елементи дизайну, текст, графічні зображення, ілюстрації, відео, програми для ЕОМ, бази даних, музика, звуки та інші об'єкти, розміщені на Сайті, а також складові частини та їх елементи є об'єктами виняткових прав Власника сайту.

4.2. Сторони особливо обмовили, що всі виняткові права на об'єкти інтелектуальної власності, а також авторські права на інформаційні матеріали Сайту мають особливу цінність. Будь-які недобросовісні дії, що стосуються зазначених прав, будуть істотним порушенням цього Договору.

4.3. Копіювання (відтворення) інформаційних матеріалів Сайту, а також елементів дизайну, що входять до його складу, їх декомпіляція, модифікація, і подальше поширення, публічний показ, доведення до загальної інформації суворо заборонені.

5. УМОВИ КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ

5.1. Право доступу до інформаційних матеріалів Сайту є суворо функціональним користуванням, а саме – читання (візуальне сприйняття) зазначених інформаційних матеріалів. Будь-яке копіювання (відтворення), передача, розповсюдження, публічний показ, доведення до загальної інформації інформаційних матеріалів Сайту суворо заборонені, якщо на те не отримано письмового дозволу Власника сайту відповідно до п. 5.2 цього Договору.

5.2. Розповсюдження, передача, публічний показ, доведення до загальної інформації інформаційних матеріалів Сайту допускається тільки з письмового дозволу Власника сайту. Для отримання такого дозволу Користувач повинен надіслати Власнику сайту письмовий запит із зазначенням конкретного інформаційного матеріалу (статті) Сайту.

5.3. Плагіат інформаційних матеріалів Сайту суворо заборонено.

6. ВАРТІСТЬ І ПОРЯДОК РОЗРАХУНКІВ

6.1. Винагорода Власника сайту за Договором визначається відповідно до обраного Користувачем тарифу.

6.2. Оплата за Договором здійснюється у порядку 100% (сто)-відсоткової передоплати.

6.3. Спосіб оплати за Договором: оплата на Сайті (через платіжну систему Stripe https://stripe.com) або напряму на розрахунковий рахунок Власника сайту

6.4. Власник сайту має право в односторонньому порядку та без повідомлення про це Користувача змінювати тарифи (їх вартість). Продовження використання раніше оформленого тарифу за новими цінами означає згоду Користувача з такими змінами. Оплата Користувачем здійснюється за чинними на момент оплати тарифами.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання своїх зобов'язань за Договором відповідно до Договору та законодавства України.

7.2. Сайт може містити посилання на сайти третіх осіб. Зазначені сайти та їх контент не перевіряються Власником сайту на відповідність достовірності, повноти, законності тощо. Власник сайту не несе відповідальності за будь-яку інформацію, матеріали, розміщені на сайтах третіх осіб, до яких Користувач отримує доступ через використання Сайту.

7.3. Посилання на сайт третіх осіб, послугу, продукт та будь-яку інформацію комерційного чи некомерційного характеру, розміщену на Сайті, не є схваленням чи рекомендацією даних продуктів, робіт, послуг, якщо це прямо не вказується Власником сайту.

7.4. Будь-яку інформацію та (або) матеріали Сайту Користувач використовує на свій власний ризик та самостійно несе відповідальність за можливі наслідки використання зазначеної інформації та (або) матеріалів, у тому числі за шкоду, заподіяну собі та третім особам.

7.5. У разі порушення умов, зазначених у п. 4.2, 4.3, 5.1, 5.3 цього Договору, всі спірні ситуації та розбіжності тлумачаться на користь Власника сайту. Питання щодо наявності або відсутності плагіату дозволяється Власником сайту з наданням мотивованого роз'яснення.

7.6. У разі порушення умов, зазначених у п. 4.2, 4.3, 5.1, 5.3 цього Договору, Користувач зобов'язаний негайно усунути такі обставини, а Власник сайту має право вимагати відшкодування збитків, заподіяних таким порушенням.

8. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧА

8.1 Надаючи свої персональні дані Користувач дає згоду на обробку, зберігання та використання своїх персональних даних на підставі ЗАКОНУ УКРАЇНИ №2297–VІ від 1 червня 2010 року з метою:

  • реєстрації Користувача на сайті https://fundamental.com.ua;
  • виконання умов договору між Користувачем та Власником сайту;
  • зворотного зв'язку з Користувачем, в тому числі направлення повідомлень, запитів та інформації щодо використання сайту, виконання договорів, а також обробка запитів та заявок від Користувача.

8.2. Під персональною інформацією розуміється інформація, яку Користувач надає себе самостійно під час реєстрації (створення облікового запису) чи процесі використання Сайту. Така інформація може включати: ім'я, прізвище, по батькові, електронну адресу, телефон, профіль користувача в соціальних мережах.

8.3. Власник сайту забезпечує конфіденційність оброблюваних персональних даних: не розкриває третім особам і не поширює персональні дані без згоди суб'єкта персональних даних, якщо інше не передбачено законом України. Стосовно персональної інформації Користувача зберігається її конфіденційність, крім випадків добровільного надання Користувачем інформації про себе для спільного доступу до необмеженого кола осіб.

8.4. Власник сайту вживає необхідних та достатніх організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій з нею третіх осіб.

9. УМОВИ ЗМІНИ І РОЗІРВАННЯ ДОГОВОРУ

9.1. У разі дострокового розірвання оплата за Договором не повертається.

9.2. У разі порушення Користувачем умов Договору та чинного законодавства, Власник сайту має право в односторонньому порядку призупинити та (або) анулювати доступ Користувача до особистого кабінету та інформаційних матеріалів Сайту без спеціального повідомлення про це Користувача.

9.3. Власник сайту має право в будь-який час в односторонньому порядку внести зміни до умов Договору. Зміни до умов Договору набирають чинності з моменту їх розміщення на Сайті.

Немає коментарів
Залишити коментар